Arkitekt eller konstruktør til Odense

Odense er i fuld gang med at fremtidssikre byen med spændende projekter i både stor som lille skala. Vores lokale afdeling er med til at sætte aftryk på nogle af de projekter, der er planlagt i byen over de kommende år. Skal du være med?

I et team af kompetente kollegaer vil du løse spændende opgaver lokalt, med mulighed for i perioder at deltage i projekter sammen med vores afdelinger i hhv. København, Nakskov og Aarhus.

Du vil have hands-on på projekterne – fra de første streger til det nøglefærdige byggeri. Du får en stor daglig kontaktflade til både bygherrer, samarbejdspartnere, brugerne og dine kolleger i en alsidig hverdag.

Du har kvalitetssans, og den gode proces er vigtig for dig. Du går op i, at det arkitektoniske koncept realiseres med brugbare og byggetekniske stærke løsninger. Samtidig har du fokus på bæredygtighed og den værdiskabelse, vores projekter giver.

H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. Vi er omkring 100 arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer mm.

Fra vores afdelinger i hhv. Odense, København, Nakskov og Aarhus varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark.

Vores referencer spænder fra boliger og undervisning over kulturarv, forskning, sundhed og erhverv. Vi har langvarige samarbejder med blandt andet Bygningsstyrelsen, DTU, Forsvaret, Københavns Universitet, almennyttige boligselskaber, private erhvervsudlejere, kommuner og mange flere.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder.

Din profil

Du er arkitekt eller konstruktør med erfaring inden for projektering og/eller udførelse og har:

  • kendskab til YBL AB18 og ABR18
  • kendskab til myndighedshåndtering
  • kendskab til byggeriets processer
  • gerne erfaring med teknisk tungt byggeri, transformation, ombygning og renovering.
  • tager gerne kontakten til brugerne og øvrige interessenter.
  • Er optaget af de udfordringer og muligheder, arkitektbranchen skal have fokus på de kommende år, fx bæredygtigt byggeri, klimasikring, byudvikling og urbanisering mm.
  • Arbejder struktureret og målbevidst.

Søg stillingen

Besidder du de rette kvalifikationer og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til job@hplus.dk.  Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid: 37 timer/ugen.
Arbejdssted: Odense
Løn: Efter kvalifikationer.
Ansøgningsfrist: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.