”Hver dag udvider jeg mit fundament og min faglighed, på samme måde som jeg vokser i det samspil, jeg oplever med mine kolleger og samarbejdspartnere. Jeg har uden tvivl verdens bedste job og er omgivet af de dygtigste og sødeste kolleger.”

Anita Helleskov

For 30 år siden landede Anita Helleskov sit drømmejob som teknisk tegner hos H+. Det markerer vi i dag med fejring!

På papiret ser det ud som 30 år i samme virksomhed, men det føles på ingen måde sådan. Ikke kun fordi tiden flyver afsted, når man har det sjovt sammen, men også fordi H+ har udviklet sig utrolig meget de sidste år – ligesom de opgaver, Anita har beskæftiget sig med, har ændret karakter. Tre forskellige stillinger er det blevet til, aktuelt i administration og bogholderi.

H+ A/S tror vi på, at det er glæden ved arbejdet, mulighed for udvikling og den gode atmosfære, der får vores kolleger til at blive. En god virksomhedskultur der vægter faglig stolthed, trivsel og fællesskab har altid været en del af dagsordenen.