Vil du med på en digital udviklingsrejse?

Vil du være med til at drive projekter på den digitale innovative front? Og har du en ambition om at arbejde på spændende sager for nogle af landets største bygherrer? Det digitale byggeri danner grundlag for samarbejdet på tværs af fagdiscipliner på langt de fleste af vores projekter. Det kræver et erfarent, rutineret team af IKT-specialister. Vi ønsker at forstærke vores kompetencer inden for det digitale samarbejde med endnu flere dedikerede kollegaer. Er det dig?

Som ansvarlig IKT-leder vil du stå i spidsen af IKT-ledelsen med mulighed for at bringe dine erfaringer inden for IKT i spil på mangeartede projekter. Samtidig vil du løbende være med til at udvikle og implementere vores interne IKT-processer og -standarder.

Din profil

Du er uddannet konstruktør eller arkitekt med solid erfaring og indsigt i IKT såvel som erfaring med projektering. Du formår at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og arbejder målrettet for de bedste resultater som IKT-leder. Med et digitalt mindset tilrettelægger og koordinerer du det digitale samarbejde og omsætter processer og procedurer til værdi i projektforløbet.

Med forståelse for opbygning af projekter og opbygning af bygningsmodeller kan du oversætte det digitale sprog og tydeliggøre både muligheder og faldgruber. Du får de digitale muligheder til at spille sammen og sikrer, at implementering, koordinering og anvendelse af IKT foregår korrekt og i overensstemmelse med gældende standarder og krav.

Vi forventer, at du har styr på IKT-aftalegrundlag, herunder IKT-specifikation, IKT-leverancespecifikation, informationsniveauer samt udarbejdelse af IKT-procesmanual.

Du er superbruger med dybdegående kompetencer inden for Revit, og det er en fordel, hvis du har erfaring med programmer som Dalux, Byggeweb, Solibri, Revizto og BIM 360. Du har erfaring med konsistens- og kollisionskontrol, digitale mængdeverificeringer og målregler samt bygbarhedsgranskninger i 3D-modeller. Endvidere er du skarp på ABR18 samt YBL18, og deres konsekvenser for din rolle på byggesagen.

Søg nu

Hvis du er klar på at være en del af fremtidens byggeri i H+, så ansøg her.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid 37 timer/ugen

Arbejdssted Østerbro, København

Løn Efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler

H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. Hos os bliver du en del af et sammentømret hold af arkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer, indretningsarkitekter, m.m., der arbejder sammen på kryds og tværs af vores faglige kompetencer. Vi tæller +100 medarbejdere, og vi vil gerne have endnu flere med på holdet.

Fra vores afdelinger i hhv. København, Odense, Nakskov, Rønne og Aarhus varetager vi projekter inden for nybyggeri, renovering og restaurering i det meste af Danmark.

Vores referencer spænder fra erhverv, sundhed og boliger over kulturarv, forskning og undervisning. Vi er kendetegnet ved langvarige samarbejder med blandt andet Bygningsstyrelsen, DTU, Forsvaret, Københavns Universitet, boligselskaber, kommuner og mange flere.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder. Løbende kompetenceudvikling og målrettet efteruddannelse er en integreret del af vores pakke.