Tid til nye udfordringer?

Er du bygningskonstruktør eller arkitekt? Og er du på udkig efter dit næste job? Kast din faglighed og passion på udfordrende, byggetekniske projekter sammen med os.

Vi søger en sagsarkitekt der brænder for at skabe optimale rammer for forskning, innovation, studiemiljøer og -faciliteter på teknisk tunge forskningsbyggerier.

Vi varetager varierende opgavetyper i et veletableret team, hvor høj faglighed, sparring og kvalitet er i centrum, alt imens humor, teamspirit og sammenhold er en del af hverdagen – også når vi har allermest travlt.

Din profil

I tæt samarbejde med dine kollegaer får du ansvaret for at lede det projekterende arbejde på projekterne. Derfor er det vigtigt, at du får energi i samarbejde på tværs af kollegaer, samarbejdspartnere og bygherrer og kan drive strukturerede processer, hvor du også sikrer et konstant højt kvalitetsniveau.

Du imødegår udfordring med stort gå-på-mod og stortrives med projekter, hvor løsningen ikke altid ligger lige for. Vi tror nemlig på, at udfordringer både er udviklende for det enkelte menneske og for vores virksomhed som helhed. Derfor søger vi dig, der har en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger.

Du kan se sammenhænge mellem mange forskellige arbejdsopgaver og arbejdssituationer gennem hele projektforløbet. Derfor har du en grundlæggende forståelse for relevante aktørs arbejdsgange og grænseflader. Du inddrager naturligt andre fagligheder, samtidig med at du formår at sætte din egen opgave ind i en større sammenhæng.

Den gode proces er vigtig for dig. Med god kvalitetssans går du op i, at det arkitektoniske koncept realiseres med brugbare og byggeteknisk stærke løsninger. Det er et stort plus, hvis du tilmed er optaget af de udfordringer og muligheder, branchen skal have fokus på de kommende år, herunder bæredygtigt byggeri, klimasikring, teknologisk udvikling, nye bygningsformer, nye materialer mm.

Søg nu

Hvis du er klar på at være en del af fremtidens byggeri i H+, så ansøg her.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid 37 timer/ugen

Arbejdssted Østerbro, København

Løn Efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler

Du er arkitekt eller konstruktør med erfaring inden for projektering og/eller udførelse og:

  • projekterer hjemmevant i revit
  • kan sikre en koordineret indsats med en evne til at uddelegere opgaver
  • kendskab til YBL og ABR18
  • kendskab til myndighedshåndtering
  • gerne erfaring med teknisk tungt byggeri, transformation, ombygning og renovering
  • arbejder struktureret og målbevidst

H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. Hos os bliver du en del af et sammentømret hold af arkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer, indretningsarkitekter, m.m., der arbejder sammen på kryds og tværs af vores faglige kompetencer. Vi tæller +100 medarbejdere, og vi vil gerne have endnu flere med på holdet.

Fra vores afdelinger i hhv. København, Odense, Nakskov, Rønne og Aarhus varetager vi projekter inden for nybyggeri, renovering og restaurering i det meste af Danmark.

Vores referencer spænder fra erhverv, sundhed og boliger over kulturarv, forskning og undervisning. Vi er kendetegnet ved langvarige samarbejder med blandt andet Bygningsstyrelsen, DTU, Forsvaret, Københavns Universitet, boligselskaber, kommuner og mange flere.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder. Løbende kompetenceudvikling og målrettet efteruddannelse er en integreret del af vores pakke.