Erfaren byggeleder søges til markante projekter

Uanset om du er arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør, maskinmester eller maskiningeniør – her er en mulighed for en udviklende stilling blandt nogle af branchens bedste byggeledere!

Brug dit økonomiske overblik, dine evner til detaljeret tidsplanlægning og din byggetekniske forståelse i dit næste job hos H+.

Vi søger en selvstændig byggeleder, der har lyst til at tage styringen på spændende projekter, store som små.

I H+ har vi forestået byggeledelse af nogle af de største byggeopgaver i det seneste årti, bl.a. opførelsen af Mærsk Tårnet, Nyt Hospital Herlev, KB Hallen og Papirøen, ligesom vi har løst et væld af andre spændende projekter.

Bliv en del af vores stærke byggeledelsesteam

Du vil med andre ord få mulighed for at kaste din faglighed på et bredt spænd af projekter og med en stor alsidighed i opgavernes art og kompleksitet, da du følger projekterne fra granskningsfasen til afleveringsforretning. Fællesnævneren er byggeteknisk udfordrende opgaver, hvor vi ofte arbejder på bygninger i drift under særlig hensyntagen til brugerne.

Stillingen lægger op til en stor grad af selvstændighed, men du vil altid blive bakket op af kompetente byggeledere og et bagland af stærke fagligheder – i en hverdag præget af et godt kollegialt miljø, sparring og høj faglighed med rum til at hjælpe, udfordre og lære af hinanden. 

Din profil

Med stærke planlægningsevner kan du sikre en koordineret indsats. Lige så vel som du kan planlægge projekter og holde aftalte terminer, evner du at håndtere og lede mennesker til at arbejde for at holde planen ved at skabe tillid og sammenhold.

Dette forudsætter forståelse og respekt for byggeriets forskellige aktører, og det er derfor afgørende, at du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af fagligheder med en positiv smittende adfærd. Du har en god kulturel forståelse og kender jargonen på byggepladsen såvel som på byggeherremøder. Det falder dig naturligt at håndtere eksterne relationer, herunder forskellige nationaliteter, entreprenører, myndigheder, bygherrer mm. såvel som at demonstrere  overblik og udvise gennemslagskraft.

Med klare prioriteter bidrager du til, at byggeprocessen forløber som planlagt. Du er både på forkant med planlægning og kan løbende se sammenhænge mellem mange forskellige arbejdsopgaver og arbejdssituationer under udførelsen. Med gode skriftlige evner formidler du overblik over økonomi, projektstadie, processer, projektdokumentation og tilladelser.

Du bevarer roen og overblikket – også når det går hurtigt. Du sikrer, at alle aspekter af et projekt udføres i overensstemmelse med den fastlagte tidsplan og kvalitet, men samtidig bliver du ikke slået ud af kurs, hvis der uventet forekommer ændringer i planen.

Søg nu

Hvis du er klar på at være en del af fremtidens byggeri i H+, så send os din ansøgning og CV til job@hplus.dk og skriv “Senior byggeleder” i emnefeltet.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid 37 timer/ugen

Arbejdssted Østerbro, København

Løn Efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler