Nøglespiller i H+ kan fejre 20 års jubilæum

Da Camilla Brøner  som nyuddannet arkitekt tog sine første skridt ind i karrieren, havde hun ikke forestillet sig, at hun de næste 20 år skulle slå sine folder her i H+. 20 år fulde af faglige udfordringer, kreative arkitektoniske løsninger, gåpåmod, høje grin, godt kollegaskab, fest og farver og et højt energiniveau.

Camilla har været ansvarlig for nogle af vores største og vigtigste projekter, herunder på Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Bygningsstyrelsen, ATP Ejendomme, Lederne – Danmarks største lederorganisation – og derigennem været med til at forme H+ til den virksomhed, vi er i dag. Camilla bringer uundværlig indsigt og faglighed ind i projekterne, som hun med tårnhøje ambitioner engagerer sig i – hver gang!

Referencerne tæller Panum, Mærsk Tårnet, Hovedpinecentret, Unilab (Højhuset)…

“Jeg har altid haft stor frihed til at udvikle mig fagligt – både gennem en stor og varieret portefølje af projekter, og i det tætte samspil med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, som jeg sætter stor pris på.”

Camilla Brøner, Projektleder og arkitekt MAA

Projektleder med stor ‘P’

Har du mødt Camilla, så har du garanteret også mærket ilden, der driver hende. Hun tager teten og kommunikerer på en skarp og overbevisende måde, hvilket er med til at højne kvaliteten på projekterne. Således formår hun at skabe et helt særligt sammenhold i de teams, hun indgår i, både på det faglige og sociale plan.

Camilla bygger med sin viden ovenpå de løsninger, vi tilbyder kunderne, og dermed på sin egen personlige udvikling. Det er et privilegium uden lige at arbejde sammen med så knalddygtig en kollega, som Camillia er. Vi glæder os til – forhåbentligt – de næste 20 år i Camillas gode selskab.