Ny medarbejder skal styrke rammeaftale for CPH

Ambitionsniveauet i CPH er skyhøjt og arkitekturen i verdensklasse. Det samme gør sig gældende for de medarbejdere, som løser opgaverne under vores rammeaftale for lufthavnen.

Morten Strøm Nielsen ingen undtagelse. Efter tre år i Kina er Morten vendt tilbage til Danmark og bliver en del af vores hold, som skal være med til at gøre CPH til en af Europas bedste lufthavne.

Morten vil stå i spidsen for en sund, ansvarlig og sikker proces under udførslen, som foregår, mens fly, medarbejdere og passagerer bruger lufthavnen, som de plejer – med mindst mulig gene og uden at skabe forsinkelser på flyafgange.

Rammeaftalen omfatter arkitektrådgivning i forbindelse med nybygning, om- og tilbygninger, hertilhørende anlægsarbejder samt planlagte vedligeholdelsesarbejder ifm. bygninger og anlæg.

H+TNT har gennem de sidste mange år udført en stor række opgaver for CPH. Et udvalg af projekter tæller T1, T2 og T3, herunder flere spisesteder, Metro Bridge og elevatorkerne i terminal 3, indretning og renovering af Politiets fysiske faciliteter, sikring og adgangskontrol ifølge politiets og CPH Securitys anvisninger mv. Nu fortsætter vi det gode samarbejde med Københavns Lufthavne med fokus på at skabe rammer, der bidrager til at give de rejsende en god og behagelig oplevelse med sig i bagagen.

Velkommen ombord Morten!