Ny praktikant med 30 års erfaring fra byggebranchen

“Det er nok de færreste, der ser en praktikant, når jeg kommer ind ad døren. Vi lærer hele livet – og jeg ser frem til at prøve kræfter med virkeligheden i et professionelt setup.”

– Bjarne Christensen

Stor respekt for dem der i deres voksne leveår kaster sig ud i et karriereskift. Bjarne har efter mere end 30 år i byggebranchen, senest som byggeleder, valgt at studere til bygningskonstruktør.

Det næste halve år står der praktik på skemaet med base fra vores nyetablerede kontor i Rønne på Bornholm. I H+ får Bjarne mulighed for at få praktisk erfaring fra den anden side af bordet på spændende lokale projekter.

Med uddannelsen ønsker Bjarne at udvikle sig fagligt og få mere viden – i en branche, som de sidste år har undergået stor udvikling. Med et godt netværk i ryggen og erfaring som både tømrer og byggeleder har Bjarne et solidt afsæt og kan fra første dag oversætte sine kompetencer til et nyt felt til stor værdi for vores kunder.

Vi har en ambition om at skabe god arkitektur i alle egne af Danmark. Vores lokale tilstedeværelse på Bornholm giver os muligheden for at skabe lokalt forankret arkitektur – ligesom i København, Odense, Nakskov og Aarhus.