Partner i H+ kan fejre 30 års jubilæum

For 30 år siden landede Jesper Wegener sit drømmejob som arkitekt hos H+, en kort projektansættelse omhandlende projektering af den nye Danmarks Designskole på Strandboulevarden.

På papiret ser det ud som 30 år i samme virksomhed, men spørger du Jesper, føles det på ingen måde sådan. Ikke kun fordi tiden flyver afsted, når man har det sjovt, men også fordi H+ har udviklet sig utrolig meget de sidste år – ligesom Jespers stilling og de opgaver, han har beskæftiget mig med. Fra projektansættelser til projektdirektør og partner.

Den røde tråd i det lange karriereforløb er dog en stærk æstetisk sans og et ufravigeligt fokus på projektet, gode løsninger, kvalitet og detaljen. Jesper har en naturlig autoritet og deler gerne ud af sin erfaring og viden med os andre. Af samme grund er han meget vellidt og respekteret blandt sine medarbejdere.

 

Samarbejdspartnere gennem mange år

De gode relationer er således endnu en af hans styrker, hvilket er årsagen til, at han er tovholder på mange projekter for vores faste kunder, bl.a. Bygningsstyrelsen, Domstolsstyrelse, ATP, Udviklingsselskabet By & Havn og Lederne.

Referencerne tæller bl.a. Kgl. Brand, Avedøre Holme, Øster Farimagsgades Skole, Ny kantinebygning og kompetencecenter for Lederne, Sø-og Handelsretten, Retten i Aarhus, Tinghuset og Erhvervsarkivet, Vestre- og Østre Landsret, Hammershus Besøgscenter på Bornholm og mange mange flere.Vi glæder os til mange flere gode år i Jespers selskab og til den store værdi han skaber både for H+ og for vores kunder.

“Af ydmyghed tak for tilliden og det gode samarbejde de sidste 30 år. Tillidsfulde og tætte relationer har været omdrejningspunktet for mit arbejde i H+ med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. 

Jeg ser frem til at se, hvad de næste mange år byder på.”

Et prisvindende projekt

Jesper Wegener var projektleder på Erhvervsarkivet, Retten i Aarhus, der i  2022 modtog Snedkerprisen, Renoverprisen og Aarhus Kommunes arkitekturpris, der er en anerkendelse af arkitektonisk kvalitet udover det sædvanlige.