Praktikantfortælling I – Fra bygningskonstruktørpraktikant til fastansat

Tobias Helbo Wagner havde sin første dag som bygningskonstruktørpraktikant tilbage i februar 2020 – og i dag er han fastansat og en del af i teamet på DTU-rammeaftalen, der omfatter renovering og ombygning af laboratorier.

Allerede fra første dag fik Tobias mulighed for at dyrke sin største interesse – projektering – og var bl.a. tilknyttet et nybyggeri; en tilbygning til Lederne på 3400 m2, alment boligbyggeri i Nakskov og nye faciliteter for Flådestation Korsør.

Undervejs i sit praktikforløb fik 26-årige Tobias god tid til at prøve kræfter med det han kalder:

”En lille brøkdel af, hvad en bygningskonstruktør kan arbejde med hos H+”

Denne alsidighed i arbejdsopgaver og flere besøg på byggepladser medvirkede til, at Tobias skiftede fokus fra projektering til byggeledelse.

Hvordan oplevede du dine nye kollegaer tog imod dig som praktikant?
”De respekterede mig, og fik mig til at føle mig som en af dem. De var imødekommende, når jeg stillede spørgsmål til værktøjer men også, når jeg var nysgerrige på deres arbejdsopgaver”
Hvis du skulle rekruttere en bygningskonstruktørpraktikant, hvad ville du så fremhæve ved H+?
”Det er en arbejdsplads med rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder af. Det er hverken KUN projektering af nybyggeri, boliger, ældre bygninger, kontorer, campusser, byggeledelse, indretning, totalrådgivning eller Facility management” 

Vi ses til KEA karrieredag den 5. og 6. oktober

Kan du ikke vente, så send os en ansøgning allerede i dag!