H+TNT var totalrådgiver på ombygningen af 1. salen på den 102 meter høje, ikoniske  beboelsesbygning på Frederiksberg – også kendt som Domus Vista, der er opført  i 1969 og tegnet af arkitekt Ole Hagen.

Bebyggelsen består dels af det 30-etagers højhus mod vest og dels af en toetages randbebyggelse med butikscenter i stuen. Ejendommen er særligt kendetegnet ved sin stramme arkitektur med rene linjer og fuldstændig ens etager. Byggeriets stuetage var tidligere et nedslidt og forladt indkøbscenter vendt mod et indre atrium. Ombygningen bidrager til, at stueetagen nu er et udadvendt indkøbs-, sundheds og kulturcenter.

Nye faciliteter for indkøb, sundhed og kultur

Det nye center åbner sig mod omgivelserne og byder indenfor med transparente glasfacader og indgange. Domus Vista bliver en del af Frederiksbergs grønne strøg, som strækker sig gennem området som en del af et attraktivt, grønt byrum mellem center og boligbyggerier.

Mod vest ligger lægecenter og klinik for fysioterapi og mod syd er det nye bydelsbibliotek og kulturcenter åbnet.
Mod nord ligger butikker, apotek og yoga-fitnesscenter

Bygherre

TK Development

Ydelser

Totalrådgivning

Areal

5.300 m2

Lokation

Hovedstaden, Frederiksberg

Previous slide
Next slide

Domus Vista blev tegnet af arkitekt Ole Hagen og stod færdig i 1969. Siden da har højhuset gennemgået en fuldstændig betonrenovering, der blev afsluttet i 1996 og modtaget en pris fra Frederiksberg Kommune for den anderledes og spændende arkitektur. 

Ombygning til 127 ungdomsboliger

Med ombygningen af Domus Vista er 127 ungdomsboliger blevet etableret omkring et indre gårdrum på taget af butikscenteret. Boligerne har fået nye facader, som holdes i de samme materialer og farver som det oprindelige byggeri.

Hver bolig har et indgangsareal med et lille køkken og adgang til eget toilet/bad samt opholds- og soverum op til facaden.

I byggeriets nordøstlige hjørne er der etableret et fællesrum ud til det indre gårdrum. Fællesrummet er indrettet som spise- og opholdsstue med et større køkken.