Hotel D’Angleterre

Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil og for at være det bedste sted at bo i København.

Hotellet har gennemgået en forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais. Hotellets historie og stil komplementeres med nye og intuitive servicetilbud, der taler til tidens raffinerede rejsende.

H+ er tilknyttet som hotellets arkitekt ved diverse projekter.

H+ overtog i 2013 færdigprojekteringen af pool & spaområde samt 55 værelser og suiter i det bevaringsværdige palæ på Kongens Nytorv.

H+ har gennemført projektering, fagtilsyn og projekt-webadministration af pool & spaområde og værelser, samt stadesyn og byggeteknisk gennemgang af det udførte arbejde ved overtagelsen. Projekteringen fandt sted samtidig med udførelsen i tæt samarbejde med hoteldriften, med størst mulig diskretion, da hotellet var i fuld drift.

Bygherre

Hotel D´Angleterre

Ydelser

Arkitektrådgivning

Areal

Ca. 15.000 m2

Hver og en af Hotel d’Angleterres rummelige og elegant indrettede værelser og luksussuiter blev renoveret komplet i 2013.

Moderne strøg komplimenterer det traditionelle, elegante design til perfektion og til ethvert besøg