H+TNT ydede arkitektrådgivning på indretning og ombygning af tre gamle industribygninger på Peter Bangs vej 30 på Frederiksberg. De tidligere industribygninger fungerer i dag som et fagligt hus, der huser en række organisationer heriblandt Dansk Magisterforening. Med ombygning og indretning af det nye erhvervskompleks har H+TNT lagt vægt på at skabe gode forudsætninger for et sundt arbejdsmiljø med åbne og lyse lokaler.

H+TNT har arbejdet med en markant farvesætning, der understreger de bærende konstruktioner som er synlige for at bibeholde stedets ånd. Hertil er lokalerne indrettet med massive trægulve og glasvægge. Ligeledes er der etableret et nyt trappetårn i stål og glas, der binder etagerne sammen.

De nyindrettede lokaler er fordelt over tre sammenhængende bygninger i fire og fem etager. I forbindelse med ombygningen har H+TNT etableret en ny kantine med storkøkken for husets brugere.

Bygherre

Dansk Magisterforening

Ydelser

Arkitektrådgivning, Indretning

Areal

5.800 m2

Lokation

Hovedstaden, Frederiksberg

 For at skabe en indbydende fælles reception og en række publikumsrettede funktioner er stueetagen blevet åbnet mod Peter Bangsvej.