H+ skal under rammeaftale med Rudersdal Kommune yde teknisk totalrådgivning med det formål at renovere og modernisere faciliteterne for ’Laboratoriefløjen’, som er en del af Kulturcenter Mantzius – et levende pulserende kulturhus bestående af et modernistisk bygningskompleks i Birkerød. Rådgiveropgaven omfatter planlægning, projektering, udbud, byggeledelse, tilsyn mv.

Laboratoriefløjen ligger på Johan Mantzius Vej 3 i Birkerød, deraf navnet. Det murede bygningskompleks er opført i 1939 og er blevet renoveret over flere omgange, senest i 1990 og 2000. Den forestående renovering har til formål at forbedre ’Laboratoriefløjen’, som er en del af kulturområdet.

Et sted hvor mennesker mødes

Kulturcentret tilbyder et bredt spektrum af fag og aktiviteter som musik, teater, yoga, stand-up, revy, foredrag, billedskole, klubhus, keramikværksted og meget mere. Samlet set er Kulturcenter Mantzius en institution, der er dedikeret til at fremme og støtte kulturelle aktiviteter og uddannelse inden for et bredt spektrum af discipliner. Det lokale fællesskab vil derfor spille en afgørende rolle i udformningen af vores arkitektoniske løsninger.

Bygherre

Rudersdal Kommune

Ydelser

Totalrådgivning under rammeaftale

Areal

ca. 600 m2

Team

ABC, Dines Jørgensen Ingeniører

Lokation

Nordsjælland, Birkerød

Previous slide
Next slide