Lederne – Nyt domicil

H+ har gennem de sidste 20 år ageret husarkitekter for Lederne, herunder et nyt domicil på 3.300 m2, der som prikken over i’et fuldener Ledernes række af hvide bygninger.

Nybygningen bryder med og komplementerer på én gang den eksisterende arkitektur.

Med den nye bygning har Lederne nu længe ønskede ekstra kontorpladser, konferencerum samt mødelokaler af forskellig karakter.

Udvidelse af domicil med kontor-, konference- og mødelokaler

Nybygningen bryder med og komplementerer på én gang den eksisterende arkitektur. Facaden fremstår i hvid beton med både smalle og brede søjler, der giver et dynamisk modspil til nabobygningernes faste, rytmiske struktur.

Store glaspartier skaber en transparent bygning med masser af dagslys og udsyn, og forbipasserende kan kigge ind og fornemme livet i bygningen.

Indgangspartiet åbner op for et panoptikon, der forbinder den nye bygning med den eksisterende og sammenfletter de forskydninger, der er på grund af bygningernes forskellige etagehøjder.

I panoptikonet kan ansatte og medlemmer mødes på kryds og tværs, og indskudte dæk skaber forskellige mødelokaler af privat og mere offentlig karakter.

Bygherre

Lederne

Ydelser

Totalrådgivning

Byggeledelse

Bygherrerådgivning

Brugerproces

Landskab

Areal
3.300 m2

Arkitektoniske helhedsløsninger

Hovedorganisationen for landets ledere holder til i et tidligere industrikompleks, som vi over en årrække etapevis ombygger til tidssvarende kontormiljø, konference- og undervisningsfaciliteter. Mange opgaver er gennemført, og nye er kommet til løbende.

Vi lægger i alle opgaver stor vægt på at sikre en arkitektonisk helhedsløsning og har i tæt samarbejde med Lederne arbejdet med et samlende udtryk ned til mindste detalje. De ændringer, vi foretager, bliver lavet med respekt for stedets ånd.