Hovedorganisationen for landets ledere holder til i et tidligere industrikompleks på Amager. Som totalrådgiver har H+ varetaget ombygning og nyindretning af det tidligere industrikompleks, der tilgodeser stedets potentiale og brugernes behov med tidssvarende kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter. De nye rammer er et vigtigt led i kompleksets nye identitet som et lokalt videns- og mødecenter. Derudover har H+ varetaget vedligeholdelsessyn.

Den gradvise ombygning og nyindretning er sket i tæt dialog med bygherre om alt fra den arkitektoniske helhed til den mindste detalje.

Det nye kontormiljø bærer præg af bygherres ønske om at udvide de eksisterende faciliteter med et alternativ til de mere traditionelt indrettede møde- og kursusfaciliteter. Derfor fordrer ombygningen kreativitet og nytænkning med rammer for henholdsvis det korte, uformelle møde eller møder for større grupper over en hel dag.

Fleksibel indretning

Ombygningen omfatter nyindretning af en stor del af stueetagen, kælderetagen og bygningens indskudte etage. Etagerne er forbundet af en intern trappe.

På den indskudte etage er der indrettet et åbent receptionsområde med loungeområde og kontor med tilhørende møderum. Herfra er der udsigt og adgang til stueplanet, som er inddelt i to sektioner. Den ene sektion er indrettet med en række møderum, kreative rum og et spiseområde, mens den anden sektion er indrettet med faste arbejdspladser i storrumskontorer med tilhørende møderum og toiletfaciliteter. Ved hjælp af mobile glasvægge og akustikgardiner kan alle rum mere eller mindre åbnes op.

Derudover er der indrettet kopi-, køkken og toiletfaciliteter i stuen og yderligere toiletfaciliteter i kælderplan.

Bygherre

Lederne

Ydelser

Totalrådgivning, Byggeledelse, Indretning 

Areal

11.000 m2

Lokation

Hovedstaden, København S

Ombygningen er udført med respekt for bygningens oprindelige arkitektur og industrielle ånd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Storrumskontor uden støj

Kontorerne er indrettet som en blanding af storrumskontorer og enkeltmandskontorer tilpasset afdelingernes arbejdsstruktur.

Her er udført akustikregulering, som sikrer maksimal støjdæmpning – en udfordring, som mange storrumskontorer står overfor.

Et af de arkitektoniske hovedgreb er indretning af et par af etagerne ved hjælp af skiver, der danner de indvendige rum. Skiverne er beklædt med birkefinér med indbygget belysning og akustikregulering, så de fremstår som et designelement i rummet.

Genbrug af materialer

For at bevare bygningens industrielle ånd som tidligere industrikompleks, har vi bevaret de rå betongulve og så vidt muligt en stor del af de eksisterende rå betonvægge, betonlofter og murede vægge.

Nye vægge er udført i et råt, industrielt udtryk, mens enkelte bygningdsdele er udført med andre overflader, der både understreger og skaber en kontrast til den rå beton.

Nye vægge udføres med et råt industrielt udtryk, mens enkelte bygningsdele vil blive udført med andre overflader, der både understreger og skaber en kontrast til den rå beton.

Kantine og tagterrasse

På toppen af domicilet har vi indrettet organisationens kantine og produktionskøkken. Optimal udnyttelse af dagslys har haft en helt afgørende betydning for det endelige design, og resultatet er et let og gennemlyst rum. Herfra er der udgang til en tagterrasse, som bruges flittigt af medarbejdere og gæster.