I samarbejde med Christiansholm Ø P/S gennemgår vi og gør knap 250 boliger indflytningsklare med koncentreret mangelgennemgang, tilsyn mm – en spændende opgave af flere årsager, herunder de varierede boligtyper med både rækkehuse, kanalhuse og loftslejligheder, store som små boliger og almene boliger.

Med inspiration fra Christianshavns pakhuse og gavlprofiler springer Papirøens nye bygninger på op til 11 etager i højden ud mod havnen. Hver bolig med sin egen særlige stemning og havudsigt fra store vinduespartier.

Boligerne er opført på en central og historisk lokalisation, som både har huset skibsværft, krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager, som selvsagt har lagt navn til området. Sidst har Papirøen været en magnet for tusindvis af københavnere og turister, som har besøgt øen for at opleve kunst, design og ikke mindst Copenhagen Street Food.

Bygherre

Christiansholm Ø P/S

Ydelser

Mangelgennemgang, Tilsyn

Areal

19.000 m2

Team

NCC, Cobe

Lokation

Hovedstaden, København K

Attraktivt boligområde i nyt bykvarter

Selvom kvarteret bliver transformeret til boligområde, vil det stadig byde på et rigt og mangfoldigt byliv med adgang til kajakker og fitness, et vandkulturhus, restauranter og cafeer, en havnepromenade og et havnebad – et attraktivt sted at bo og besøge. Her emmer allerede af historie og atmosfære.

Cobe står bag den spektakulære arkitektur, som tager udgangspunkt i Holmens særlige historie og identitet.

Den røde murstensbygning “Kedelsmedjen” er den sidste oprindelige bygning på Øen. Bygningen er fredet og kommer til at indgå i det færdige projekt.