Som totalrådgiver har vi udviklet en ny samarbejdsmodel baseret på tidlig entreprenørinddragelse på et mindre laboratorieprojekt i Bygning 307 i tæt samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet.

For at skabe bedre rammer for undervisning og forskning har flere af lokalerne i Bygning 307gennemgået en ombygning og modernisering. 

Procesprisen 

Projektet er én af to finalister til Procesprisen 2023 som hylder de innovative og bæredygtige aktører, der til gavn for hele samfundet inspirerer branchen til at opnå nye, succesrige resultater.

Vores erfaring med tidlig entreprenørinddragelse er at det styrker faglige diskussioner om proces, tid og ikke mindst kalkulation, når vi tidligt kan dele viden, finde løsninger og produkter, prissætte og sikre bygbarhed, bæredygtighed, cost-drivers og byggeprocesser. Med andre ord mindre risiko for fejl – samme fejl gentages ikke to gange!

Bygherre

Danmarks Tekniske Universitet

Ydelser

Totalrådgivning

Team

INTERN, Molt Wengel

Lokation

Lyngby

Previous slide
Next slide

”Projektet udmærker sig ved en risikobevidst bygherre, der ønskede at udfordre tanken om, at inddragende byggeri kun kan benyttes ved store byggerier over 50 mio.  Pilotprojektet viser blandt andet, at princippet om tidlig entreprenørinddragelse kan skaleres ned til mindre projekter, hvilket er perspektivrigt for store dele af byggebranchen.”

// Juryen, Procesprisen

Relaterede projekter