Nodes, Pakhus 54 – Indretning af erhvervslejemål

Pakhus 54 ligger i Københavns Nordhavn mellem Orientbassinet og Kronløbsbassinet; et område der består af ældre pakhuse i god stand og helt nye erhvervs- og boligbyggerier.
Pakhuset indeholder flere forskellige lejemål, hovedsagelig kreative virksomheder – og By & Havn I/S lægger vægt på, at det fremtræder som et byggeri, der afspejler dets tidligere funktion. Vi har stået for brugerproces, indretning, møbleringsforslag samt alle arkitektydelser på sagen.

Indretning af erhvervslejemål

Vi har for lejeren, det digitale bureau Nodes indrettet nyt lejemål med kontorarbejdspladser, møderum og birum i grundplan samt møderum, kantineområde og birum på et nyt indskudt dæk. Vi har haft fokus på at bevare den høje arkitektoniske kvalitet samtidig med at indretningen møder de krav der var fra lejerens side til en innovativ og inspirerende arbejdsplads.

Brugerinddragelse

Vi gennemførte en brugerinddragelsesproces med Nodes og deres bidrag har været med til at definere indretningen og designet af pakhuset. Nodes arbejder ofte på tværs af fag og teams og har brug for mange fleksible områder. Derfor tegnede vi bl.a. et multimøbel som kan bruges både til workshops, som kreativ legeplads og som kontorarbejdsplads.

Lejemålet er indrettet med nye akustiklofter mellem eksisterende betonbjælker og nyetablerede ovenlysbånd, nye gipsvægge, akustikregulerende designvægge og glaspartier samt ny gulvbelægning og belysning.

Ydelser

Arkitektrådgivning

Indretning

Brugerproces

Bygherrer
By & Havn
Areal
1.900 m2

I grundplan er der etableret vindfang, reception og åbne kontorlandskaber, loungeområder, mødefaciliteter, rengøringsrum samt depot og print/kopirum.

På det indskudte dæk er der mødefaciliteter og kantine samt anretterkøkken og rum til opvask og køkkendepot. På begge etager er der indrettet toiletter og depotrum. De eksisterende porte er erstattet af nye facadepartier der åbner bygningen ud mod vandet og så der lavet ovenlys udført som rytterlys.

RELATEREDE PROJEKTER