Som arkitektrådgiver har H+TNT etableret en ny tilbygning til SOSU-skolens eksisterende bygning fra 1988. Den nye tilbygning er tænkt som et markant vartegn for skolen og skaber rammen for et moderne undervisningsmiljø med åbne og fleksible lokaler.

Den eksisterende og nye bygningsmasse bindes sammen af en nybygning opført i to etager. Skolens pædagogiske opbygning er baseret på en differentiering af udadvendthed og indadvendt koncentration. 

Nybygningens stueetage rummer hovedindgang og administrationen, mens 1. salen er indrettet til bibliotek. Derudover indeholder nybygningen teorilokaler, multisal, motionsrum, kantine, spisepladser i fællesarealerne samt arbejdsstationer og  grupperum. Foruden den nye tilbygning har vi etableret en ny parkeringsplads.

H+TNT stod også for den sidste udvidelse af skolen i 2013, hvor der  blev opført en tilbygning i tre etager på skolens nordlige side.

 

Bygherre

SOSU Skolen

Ydelser

Arkitektrådgivning

Areal

1.900 m2

Lokation

Nykøbing Falster

Previous slide
Next slide

Den nye tilbygning er tænkt som et markant vartegn for skolen og skaber rammen for et moderne undervisningsmiljø med åbne og fleksible lokaler. 

Tilbygningens arkitektur

Den nye tilbygning er opført i beton med hvidpudsede facader og fladt tag. Underetagen er markeret med en let tilbagetrækning og står i mørk grå, som får  bygningen og sammenbygningen til at fremstå let og svævende.

Bygningen er opført med brug af nyudviklede lavenergi sandwichelementer.