H+ er totalrådgiver på etablering og indretning af moderne renrumsfaciliteter i bygning 347 på DTU Campus, Lyngby. Formålet er at etablere det første renrumsanlæg
i Danmark, specielt tilpasset stigende tværfaglige forskningsaktiviteter og projekter inden for mikro- og nano-fabrikation med bløde og biokompatible organiske materialer.

PolyFabLab giver adgang til udstyr og know-how til polymermikro- og nanofabrikation og muliggør samarbejde mellem eksperter og forskere på DTU Nanolab, DTU Health Tech, DTU Bioengineering, Københavns Universitet og i industrien.

PolyFabLab bliver et åbent laboratoriebyggeri – et samlingspunkt for DTU’s samarbejdspartnere og førende forskere på tværs af fagområder og et grundlag for et internationalt og innovativt forskningsmiljø af højeste kvalitet.

Bæredygtighed er omdrejningspunktet for opførelsen af PolyFabLab med fokus på blandt andet energioptimerende tiltag, fleksibilitet i anvendelse og funktioner, arbejdsmiljø, indeklima, energieffektivitet samt drift og vedligehold.

I byggeriet er der fokus på at skabe løsninger på både bygning og installationer, der sikrer stor fleksibilitet, og som kan rumme fremtidige ændringer i indretningen af renrummet.

Bygherre

Danmarks Tekniske Universitet

Ydelser

Totalrådgivning, Arkitektrådgivning, Byggeledelse

Lokation

Lyngby

Relaterede projekter

Byggeledelse af Mærsk Tårnet

Mærsk Tårnet er en udbygning af Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Med sine 15 etager, indkapsler det 75 meter høje forskertårn en række State of the

Læs mere