H+ var totalrådgiver på ombygning, renovering og udvidelse af Hummeltofteskolen i Virum. For at imødekomme en stigende elevsøgning skulle kapaciteten øges og skolen blev derfor udvidet fra en 2-spors skole til en 3,5 spors skole. Udvidelsen omfattede ombygning af musikfløjen og omklædningsfaciliteter.

Som led i renoveringen og udvidelsen af Hummeltofteskolen, blev musikfløjen ombygget for at skabe mere moderne musiklokaler. De arkitektoniske løsninger er indpasset i det eksisterende arkitektoniske udtryk og samme byggestil som den tilstødende idrætshal. ­Mellem idrætshallen og musikfløjen er der bygget en ny foyer, der fungerer som mødested og garderobe til musik­lokalet, som også benyttes af kommunens musikskole. Alle opgaver blev udført, mens skolen og musiklokalet var i drift. Nye løsninger omfattede rum indrettet med akustikpaneler opbygget af trælameller med bagvedliggende akustikdug og integreret akustikregulering.

Derudover blev der bygget nye ­omklædningsrum med nem adgang til idrætshal, boldbaner og ­nyanlagte udearealer.

Bygherre

Lyngby-Taarbæk Kommune

Ydelser

Totalrådgivning, Arkitektrådgivning

Areal

350 m2

Lokation

Hovedstaden, Virum

Previous slide
Next slide

Ledelse, faglærere inden for musik, idræt og driften bidrog til, at forløbet var yderst konstruktivt for alle parter. Den gode dialog og det gode ­samarbejde resulterede i, at brugernes behov blev indfriet inden for projektets budgetramme.

Brugerinddragelse

Der var fokus på brugerinddragelse gennem hele forløbet. Kontinuerlig dialog med projektets parter bidrog til en enstemmig forståelse af de ­arkitektoniske og funktionelle løsninger, herunder ­tilgængelighed for at skabe gode adgangsforhold.