Søger arkitektpraktikanter til foråret 2023

Prøv kræfter med virkeligheden

Vi søger dig, der har mod på at bringe dine ideer og færdigheder i spil på spændende projekter i et udviklende praktikforløb. Dig, med kreative kompetencer men også med god jordforbindelse. Dig, der gerne vil udfordres, og som kan udfordre os.

Som arkitektpraktikant hos H+ får du lov til at prøve kræfter med afvekslende og tværfaglige opgaver inden for restaurering, transformering, renovering og nybyg på mange forskelligartede projekter. Du får mulighed for at udfolde dine tekniske og kreative evner i et lærerigt miljø, og du vil få brugbare værktøjer og kendskab til programmer med dig videre. 

Interesseret? Send os din portfolio og et kort skriv om dig selv til Umut på mail u@hplus.dk. 
Vi afholder løbende samtaler.

Det kan du forvente

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson i et velplanlagt praktikforløb. Vi vil have fokus på din læring, og du får en bedre forståelse af arkitektur i praksis. Her er plads til at stille alverdens spørgsmål og suge viden til dig fra erfarne og dygtige arkitekter.

Du vil være en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab, der bygger på dialog og en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder.

Vi forventer til gengæld, at du er udadvendt, engageret, modig, ambitiøs og ikke mindst, at du har gode samarbejdsevner.

Om H+

Vi er omkring 100 arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører og byggeøkonomer, der med vores rådgivning bidrager til at rykke ved vigtige områder; Lige fra sundhed, erhverv, boliger og kultur til uddannelse og forskning, der kaster nyt lys over tidens udfordringer.

Fra vores afdelinger i hhv. København, Nakskov og Odense varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark.

En stor del af vores kunder er statslige institutioner, og vi arbejder på nogle af Danmarks mest markante byggerier, fx Danmarks Domstole, Det Kongelige Bibliotek, Københavns Universitet og Folketinget. Vi har også en række større og mindre private og offentlige kunder fordelt over hele landet.