Bygningskonstruktørpraktikanter efterår 2022

Første skridt på karrierestigen

Er du klar til at høste dine første, professionelle erfaringer med byggeteknik og arkitektur i et sjovt og ofte hektisk arbejdsmiljø? Og søger du en lærerig praktikplads? 

Hos H+ får du et godt fagligt fundament for din videre karriere.

Vi er på udkig efter talentfulde bygningskonstruktørpraktikanter som har mod og lyst til at få fingrene i spændende projekter i et tæt samspil med erfarne bygningskonstruktører og arkitekter på vores tegnestuer i København, Odense og Nakskov.

Hvad kommer du til at lave?

Vi kan tilbyde dig et sted at udfolde dine tekniske og kreative evner. Du får mulighed for at prøve kræfter med projekt- og projekteringsledelse, IKT & BIM, byggeledelse, tilsyn og bygningssyn på mange forskelligartede projekter, herunder renoveringssager for offentlige bygherrer.

Du vil komme til at arbejde med komplekse byggesager, hvor der er mange aktører, og hvor logistik og brugerkoordinering kræver et særligt hensyn; både før- og under udførselsfasen. Derudover vil du også få mulighed for at indgå i vores PQ- & tilbudsteam.

Din profil

  • Bygningskonstruktørstuderende
  • Bekendt med Revit/Autocad, Microsoft Project, Office-pakken og Molio
  • Klar på varierede typer af opgaver
  • Nysgerrig, idérig og god til planlægning

Interesseret?

Fortæl os, hvorfor du gerne vil blive en del af H+ og send os din ansøgning til job@hplus.dk

Vi afholder løbende samtaler.

Det kan vi tilbyde

Hos H+ er der plads til at stille alverdens spørgsmål og suge viden til dig. Du vil få en masse brugbare værktøjer og kendskab til programmer med dig og en bedre forståelse af byggeri i praksis. Efter endt praktikforløb vil du have fået en god indsigt i ledelse af projekter og være klædt på til at svinge dirigentstokken i din videre karriere.

Vi forventer til gengæld, at du har gode samarbejdsevner og har modet til at byde ind med din viden og ideer.

Praktikant hos H+

I en del af min praktikperiode har jeg været så heldig at få lov at sidde med som en del af byggeledelsen på Nyt Hvidovre Hospital, hvor jeg blandt andet assisterede byggelederen for en af de største entrepriser på byggepladsen. 

Generelt er jeg rigtig glad for, hvor meget jeg selv har kunne være med til at præge min praktikperiode – og muligheden for så stor alsidighed i arbejdsopgaver. 

Jeg er i min tid på tegnestuen nået omkring store dele af den projekterendes arbejde. Her har jeg dygtiggjort mig i alt fra Revit og IKT til indledende overslags beregninger af ingeniøropgaver.

Nicolai Friis, 24 år – Bygningskonstruktørstuderende

Om H+

Vi er mere end 100 arkitekter, bygningskonstruktører, indretningsarkitekter, tekniske designere, ingeniører og byggeøkonomer, der arbejder for at finde de bedste arkitektoniske og tekniske løsninger på vores kunders udfordringer – 360 graders rådgivning, der udspringer af mange års erfaring og viden.

Fra vores afdelinger i hhv. Nakskov, Aarhus, Odense og hovedkontoret i København varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark. Vores vision er at skabe arkitektur, hvor mennesker trives.

En stor del af vores kunder er statslige institutioner, og vi arbejder på nogle af Danmarks mest markante byggerier, fx Danmarks Domstole, Det Kongelige Bibliotek, Københavns Universitet og Mærsk Tårnet. Vi har også en række større og mindre private og offentlige kunder fordelt over hele landet.

soeger-bygningskonstruktoerpraktikanter-efteraar-2022-hplus-4