Vi søger laboratoriespecialister

Vil du være med til at designe laboratorier og faciliteter for nogle af verdens førende forskere og studerende? Og er projekter med international rækkevidde og standard på eliteuniversiteter noget for dig?

Vi ser ind i mange spændende projekter for de kommende år på blandt andet DTU, SDU, AAU, Københavns Universitet samt for private bygherrer, ligesom vi samarbejder med internationale topprofiler inden for branchen. Derfor søger vi nye kollegaer, der gerne vil sætte deres viden i spil i et team, hvor vi hjælper og lærer af hinanden.

Vi søger dig, der kan omsætte din forståelse og erfaring med teknisk kompliceret laboratoriebyggeri til innovative og inspirerende forskningsfaciliteter, hvor funktionalitet, specialkrav, udformning og funktion går op i en højere enhed.

Vi tilbyder

Du får en alsidig og faglig udviklende hverdag, hvor du både fra din plads på tegnestuen men også fra projektkontoret hos bygherren får en stor daglig kontaktflade til samarbejdspartnere og brugerne, ligesom du kommer til at indgå i et fællesskab med dine kolleger. Derfor er det afgørende, at du er god til at samarbejde på tværs af fagligheder med respekt for de forskellige aktører.

Vi forventer

Vi løser opgaver i et højt kvalitetsniveau, fra teknisk krævende renrum og sterillaboratorier over undervisnings-, forsknings- og produktionslaboratorier til omgivende arbejdsmiljøer.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du har kendskab til alle processer omkring brugere og driftspersonale i universitets- og forskningsmiljøer og dermed har stor erfaring med brugerforståelse. Du kan stille en ramme op om brugerinddragelse og med gode kommunikative evner derfra afdække brugernes behov. Og så er det vigtigt, at du kan samle alle relevante parter i projektet, samtidigt med at du kan tage et selvstændigt ansvar.  

Du kommer med minimum 5 års erfaring og er hjemmevant inden for teknisk avancerede forskningsmiljøer. Med en helhedsforståelse mellem byggeri og drift har du bygbarheden i fokus og kan sikre, at viden overføres gnidningsfrit fra projekteringsfase til byggeriets udførelse.

 

Din profil

Du kan være arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør eller maskinmester. Det vigtigste for os er, at du har:

  • kendskab og erfaring med både klassificerede- og uklassificerede laboratorier
  • erfaring med GMO-laboratorier
  • en grundlæggende forståelse for laboratoriebyggeri
  • kendskab til laboratorieinventar.
  • gerne kendskab til Revit / Auto CAD.

H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. Vi er omkring 100 arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer mm.

Fra vores afdelinger i hhv. København, Odense, Nakskov og Aarhus varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark.

Vores referencer spænder fra boliger og undervisning over kulturarv, forskning, sundhed og erhverv. Vi har langvarige samarbejder med blandt andet private boligselskaber, almennyttige boligselskaber, Bygningsstyrelsen, DTU, Forsvaret, Københavns Universitet, kommuner og mange flere.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder.

 

Søg stillingen

Besidder du de rette kvalifikationer og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til job@hplus.dk.  Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid: 37 timer/ugen.
Arbejdssted: København, Østerbro
Løn: Efter kvalifikationer.
Ansøgningsfrist: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.