Tid til noget nyt? Vi søger en projekt- og projekteringsleder

VIL DU være med til at sætte retningen for et væld af spændende projekter i et team af kompetente kolleger, hvor høj faglighed er i centrum?

Motiveres du af at løse forskellige problemstillinger? Og drømmer du om en fagligt udfordrende stilling, hvor du får ansvar for planlægning og gennemførelse af projekterne?

Så er du muligvis den kollega, vi er på udkig efter.

Vi søger en projekt- og projekteringsleder med et helhedssyn og overblik. Du bliver den drivende kraft i byggeprojekterne og bidrager til, at byggeprocessen forløber som planlagt. Du har modet til at svinge dirigentstokken og er med til at sikre bygbarhed i det projekterede, med klare prioriteter og beslutninger truffet på et oplyst grundlag.

VI HAR BRUG FOR DIG, DER formår at binde projektet og processerne sammen og har forståelse og respekt for byggeriets forskellige aktører. Det er derfor afgørende, at du er god til at samarbejde på tværs af fagligheder. Med dine stærke planlægningsevner kan du sikre en koordineret indsats i projekteringen – en indsats, der skaber værdi for bygherren og den fremtidige drift.

Vi ser dig i rollen som bygherrens forlængede arm ind i projekteringsteamet. Du skal derfor være i stand til at sætte rammen om en god proces med en evne til at kunne forudsige muligheder og risici.

Du er arkitekt eller bygningskonstruktør med minimum fem års erfaring med projekt- og projekteringsledelse.

Din profil

  • Indgående kendskab til YBL og ABR18
  • Indgående kendskab til myndighedshåndtering
  • Indgående kendskab til byggeriets processer og har forståelse for- og trives som den koordinerende funktion i det tværfaglige arbejde
  • Viden om teknisk tungt byggeri, transformation, ombygning og renovering er en fordel
  • Gerne byggeøkonom eller projekteringslederuddannelse
  • En personlighed der rimer på vores værdisæt: AMBITION, MOD, RESPEKT, ENGAGEMENT

Interesseret?

Besidder du de rette kvalifikationer og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til job@hplus.dk.  Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid: 37 timer/ugen.
Arbejdssted: København
Løn: Efter kvalifikationer.
Ansøgningsfrist: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. Vi er omkring 100 arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer mm.

Fra vores afdelinger i hhv. København, Nakskov og Odense varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark.

Vores referencer spænder fra boliger og undervisning over kulturarv, forskning, sundhed og erhverv.

Vi har langvarige samarbejder med blandt andet Bygningsstyrelsen, DTU, Forsvaret, KEID, Københavns Universitet og mange flere.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder.