Altid med udgangspunkt i mennesker

I H+ er vi bundet sammen af en fælles vision; at skabe arkitektur hvor mennesker trives. Steder hvor æstetik form og funktion går op i en højere enhed og skaber værdi for dem, der skal leve, drømme, arbejde, lære og mødes i bygningerne.

Det gør vi ved konstant at optimere og udvikle vores processer og opgaveløsninger – men også ved
at tage afsæt i konteksten og dialogen med bygherren – der hvor virkelighed møder faglighed og erfaring.

Dybe lokale rødder

Vores rådgivning udspringer af mange års erfaring og viden. H+ blev stiftet i1986 og vi er med tiden vokset til en virksomhed på mere end 100 medarbejdere lokalt forankret i København, Aarhus, Odense, Nakskov og Rønne.

Vores lokale engagement og tilstedeværelse bringer samfundsunderstøttende arkitektur ud i alle egne af Danmark, og vi udvikler fortsat vores fagkompetencer, som vi kan sætte i spil uanset opgavens størrelse eller segment. Vores fokus er præcis det samme som dengang – og vi har stadig modet til at forfølge det.

Samfundsunderstøttende arkitektur i alle egne af Danmark

Vi har gennem årene opbygget en bred portefølje inden for nybyggeri, renovering, transformation og restaurering. Vi har skabt et grundlag af kunder med vigtige samfundsunderstøttende funktioner.

Vi løser projekter lige fra uddannelse & forskning, sundhed & pleje, kulturarv, bolig, erhverv, kultur & fritid, leg & læring til erhverv og offentlig administration. Projekter med en høj iboende mening, som harmonerer med vores ambition om at fremme den sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighed gennem arkitektur.

“Alt god arkitektur er startet med noget så simpelt som en streg på et stykke papir. Og det er en fascinerende tanke: At stregerne rejser sig fra papiret og forvandles til sten og tegl, træ og glas; til bygninger og rum – mødesteder for mennesker.”

Specialister i rammeaftaler

H+ har en lang tradition for at lede komplicerede og byggetekniske projekter. Vi er markedsledende inden for statsligt byggeri, og vi har efterhånden indgået i mange rammeaftaler på tværs af landet. Vi har specialiseret os i og omkring langvarige og tillidsbaserede samarbejder, for eksempel for Bygningsstyrelsen, Københavns Universitet, Forsvaret, DTU og Domstolsstyrelsen blandt mange andre.

Således har vi opbygget en unik viden i at drive rammeaftaler med alt, hvad der hører til. Det gælder de ledelsesmæssige aspekter såvel som implementeringen af de nødvendige processer, optimering over tid og styringsværktøjer fra alle involverede parter.

Vi bygger på stolte traditioner

H+ har inden for de sidste par år overtaget to klassiske arkitektvirksomheder, Ole Hagen arkitekter (læs mere og senest vores datterselskab H+TNT (læs mere).

H+TNT (tidligere; tnt arkitekter) er en tegnestue med 74 års historie og stolte traditioner inden for boligarkitektur og almenområdet – og har gennem årene bygget mange gode og sunde boliger både til nuværende og for fremtidige generationer. Stolte traditioner som vi bygger videre på i H+regi.

Sammen favner vi en større bredde og kan i endnu højere grad levere integreret rådgivning til vores kunder.

360 graders rådgivning

Navnet H+ er skarpt og enkelt. Men det rummer meget mere, end hvad øjnene lige ser. H+ er nemlig mere end blot arkitektur. H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. 

Vores filosofi er indkapslet i det korte navn; vi skal få det, der virker som modsætninger, til at gå op i en højere enhed. Vi forener videnskab og lidenskab, form og funktion, økonomi og æstetik, fornuft og følelser, mursten og mennesker. Det er den merværdi, som vores + står for.

“Vi er drevet af høje ambitioner og et stort engagement, og vi har mod til at forfølge det, vi tror på, med respekt for både mennesker og for bygningers arkitektoniske samt funktionelle kvaliteter.”