Altid med udgangspunkt i mennesker

Alt god arkitektur er startet med noget så simpelt som en streg på et stykke papir. Og det er en fascinerende tanke: At stregerne rejser sig fra papiret og forvandles til sten og tegl, træ og glas; til bygninger og rum – mødesteder for mennesker.

360 graders rådgivning

Navnet H+ er skarpt og enkelt. Men det rummer meget mere, end hvad øjnene lige ser. H+ er nemlig mere end blot arkitektur. H+ er 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. 

Vores filosofi er indkapslet i det korte navn; vi skal få det, der virker som modsætninger, til at gå op i en højere enhed. Vi forener videnskab og lidenskab, form og funktion, økonomi og æstetik, fornuft og følelser, mursten og mennesker. Det er den dobbelthed, som vores + står for, så vi konstant bliver mindet om vores opgave.

 

Med brugeren i centrum

Arkitektur, som ikke tager udgangspunkt i brugerne, er slet ikke arkitektur for os. Uanset om det er en bolig, en arbejdsplads, en læsesal eller et laboratorium, er man nødt til at tage udgangspunkt i brugerne – menneskene. Det er dem, der skal leve, spise, drømme, arbejde, mødes og trives i bygningerne.

I H+ tager vi afsæt i konteksten og dialogen. Vi etablerer tætte og konstruktive samarbejder med vores bygherrer, som under hele processen kan føle sig trygge og have tillid til, at deres visioner føres ud i virkeligheden. Det er i dét møde, at vi i dialog med bygherrer og samarbejdspartnere udvikler visionære og bygbare projekter, som vi sætter en ære i at aflevere til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Vores rådgivning udspringer af mange års erfaring og viden. Med sans for både æstetik, form og funktion har vi ambitioner om at finde de bedste løsninger på de udfordringer, vores kunder står overfor. Vi lægger stor vægt på, at bygninger kan udvikles over tid, så de kan imødekomme mange og skiftende behov.

Vi styrer projekterne med sikker hånd og afsøger de arkitektoniske- og tekniske muligheder. Med grundigt forarbejde, bæredygtig tankegang og byggefaglig forståelse optimerer vi byggeriet for at sikre bygningerne længst mulig levetid.

Dybe lokale rødder

Det er den tilgang, vi har haft siden 1986. Med tiden er vi vokset til en virksomhed på mere end 100 medarbejdere lokalt forankret i København, Aarhus, Odense og Nakskov. Vores lokale engagement og tilstedeværelse bringer samfundsunderstøttende arkitektur ud i alle egne af Danmark, og vi udvikler fortsat vores fagkompetencer, som vi kan sætte i spil uanset opgavens størrelse eller segment. Vores fokus er præcis det samme som dengang – og vi har stadig modet til at forfølge det.

Den filosofi er fundamentet for alt, hvad vi foretager os, hvad enten det er arkitektur- og totalrådgivning, kulturarv, indretning, bygherre- og lejerrådgivning eller facility management. Og det er dét fundament, som i overført betydning gør en blyant til en tryllestav og får stregerne til at rejse sig fra papiret og forvandler dem til sten og tegl, træ og glas; til bygninger, til rum, til mennesker.

Vi bygger på stolte traditioner

H+ har inden for de sidste par år overtaget to klassiske arkitektvirksomheder, Ole Hagen arkitekter og senest vores datterselskab H+TNT. Sammen favner vi en større bredde og kan i endnu højere grad levere integreret rådgivning til vores kunder.

Om H+TNT

Tage Nielsen grundlagde tnt arkitekter i 1947. Tage Nielsen arbejdede for en række danske og internationale arkitekter – blandt andet på Le Corbusiers tegnestue i Paris – inden han vandt konkurrencen om en bebyggelsesplan for Bellahøj sammen med arkitekt Mogens Irming.

H+TNT’s kerneområder er stadig primært de almene boligselskaber- fra projektudvikling, nybyggeri, helhedsplaner og renovering til ombygning samt drift og vedligehold, fra ungdomsboliger til ældre/senior- og plejeboliger og bofællesskaber i bred forstand. H+TNT har gennem årene bygget mange gode og sunde nye boliger, både til nuværende og for fremtidige generationer.

Vores værdier

Vores adfærd bygger på fire grundlæggende værdier, som er det kompas, vi arbejder ud fra både internt og eksternt. 

Vi er drevet af høje ambitioner og et stort engagement, og vi har mod til at forfølge det, vi tror på, med respekt for både mennesker og for bygningers arkitektoniske samt funktionelle kvaliteter.