Drømmer du om en stilling, hvor høj faglighed er i centrum? Og motiveres du af at levere løsninger af høj kvalitet for forskelligartede bygherrer? Så er du muligvis den kollega, vi er på udkig efter.

Vi har hænderne fulde af spændende projekter – fra bæredygtige nybyggerier, renovering af statens bygninger til restaurering af Danmarks smukke kulturarv.

Derfor søger vi en konstruktør, der kan bidrage med sin viden og erfaring inden for projektering, byggeledelse og fagtilsyn.

DU ER uddannet bygningskonstruktør med en systematisk og struktureret arbejdstilgang. 

  • Du har erfaring med udførelsesfasen herunder fagtilsyn og byggeledelse.
  • Du har projekterings- og/eller byggepladserfaring.
  • Du er Revit-/Acad-bruger og gerne på højt niveau.
  • Du har erfaring med udarbejdelse og kvalitetssikring af udbudsmateriale.
  • Du har et naturligt positivt engagement.
  • Du er initiativrig og arbejdsom og kan selvstændigt gennemføre opgaver fra start til slut.

I et team af kompetente kollegaer vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige slags opgaver i alle byggeriets faser. Du får en koordinerende rolle og vil bidrage til sikker udførelse af projekterne.

Du vil have en stor samarbejdsflade og får hands-on kontakt med kunder, entreprenører og øvrige kollegaer i branchen, ligesom du bliver en del af et miljø, hvor vi hjælper hinanden internt. Derfor lægger vi vægt på gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Hvem er vi

H+ ER 360 graders rådgivning til ambitiøse professionelle bygherrer. Vi er omkring 100 arkitekter, indretningsarkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer mm. Fra vores afdelinger i hhv. København, Nakskov og Odense varetager vi projekter inden for renovering, restaurering og nybyggeri i det meste af Danmark. Vores referencer spænder fra boliger og undervisning over kulturarv, forskning, sundhed og erhverv. Vi har langvarige samarbejder med blandt andet Bygningsstyrelsen, DTU, Forsvaret, KEID, Københavns Universitet og mange flere.

Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, der bygger på et stærkt fagligt og socialt fællesskab, med en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og fagligheder. Her er højt til loftet, flad ledelsesstruktur og god teamspirit på tværs af vores fagligheder.

Interesseret?

Besidder du de rette kvalifikationer, og kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til job@hplus.dk

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Krestian Olsen på ko@hplus.dk

Arbejdstid: 37 timer/ugen.

Arbejdssted: København Ø, Odense eller Nakskov

Løn: Efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.