Ydelser

Vi har gennem årene opbygget en bred portefølje inden for renovering, restaurering og nybyggeri.

Vores kunder kommer fra både den private og offentlige sektor, og vores ydelser spænder lige fra arkitekt- , total-, og bygherrerådgivning til kulturarv, indretning, byggeledelse og facilities management.

Se alle vores arbejdsområder her.

Arkitektrådgivning

Arkitektur er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Vi udvikler og afsøger nye løsninger, materialer og koncepter skræddersyet til vores kunder.

Totalrådgivning

Som totalrådgiver er det vores mål at indfri byggeprojektets fulde potentiale.

Vi dækker hele byggeprocessen. Fra idéoplæg til realisering og udførelse.

Med vores brede erfaringsgrundlag og tværfaglighed kan vi skabe større effekt på tværs af projekterne inden for mange segmenter

Kulturarv

Det er et privilegium at arbejde med vores kulturarv og både beskytte og udvikle den for fremtidige generationer. 

Vi har solid teknisk viden om historisk byggeskik, materialekendskab og kan finde de gode løsninger – både arkitektonisk og teknisk – der tilgodeser ønsket om udvikling og samtidigt bevarer de centrale værdier.

Byggeledelse

I H+ har vi en selvstændig afdeling for byggeledelse.

God byggeledelse starter allerede, inden byggepladsen åbner. 

I de tidlige faser er mulighederne og frihedsgraderne for problemløsninger størst, og omkostningerne ved rettelser og ændringer mindst.

Indretning

Der skal være sammenhæng i arkitekturen. Mellem helheden og detaljen, ydre og indre. Indretningen er en vigtig del af arkitekturen, den sanselige og taktile oplevelse og funktion.

Indretning handler om at imødekomme brugernes behov og understøtte den samlede oplevelse i huset. Om at tænke alle overflader ind i en større sammenhæng og sikre den rette belysning, akustik, gulvbelægning, farveskala, tekstiler og inventar.

Bygherrerådgivning

Vi hjælper bygherrer og lejere med at optimere byggeprocessen fra udvikling af projektet til ibrugtagning af det færdige byggeri.

Facilities management

Vores facilities management team hjælper drifts- og bygherrer med at skabe attraktive fysiske rammer med vægt på både økonomi, arbejdsmiljø, indeklima, energieffektivitet, bæredygtighed og produktivitet.

Vi sikrer, at vores kunder har velvedligeholdte og energirigtige bygninger, som bedst muligt understøtter deres kerneaktiviteter.