H+ køber tnt arkitekter

H+ARKITEKTER køber endnu en klassisk arkitekttegnestue. tnt arkitekter fortsætter som datterselskab.

 

Med opkøbet af tnt arkitekter udvides kompetenceområdet inden for bæredygtighed, boligarkitektur og almenområdet markant. Sidste forår overtog H+ARKITEKTER en anden klassisk tegnestue – Ole Hagen arkitekter – og tæller med det nye opkøb samlet cirka 100 medarbejdere.

tnt arkitekter er et stærkt brand, som med sine jordnære værdier passer godt ind i vores DNA og understøtter vores vision om at udvikle arkitektur, hvor mennesker trives’, siger H+ARKITEKTERs administrerende direktør Rasmus Klausen og fortsætter: ’Med tilføjelsen af markant arkitektfaglig kapacitet, øgede ressourcer og specialistviden styrkes begge selskaber i varetagelsen af vores mange gode samarbejdsrelationer’.

tnt arkitekter er grundlagt i 1947 af arkitekt Tage Nielsen. Han arbejdede blandt andet på Le Corbusiers tegnestue i Paris inden han som 30-årig i 1944 vandt konkurrencen om en bebyggelsesplan for Bellahøj.

’tnt arkitekter er en tegnestue med 74 års historie og stolte traditioner inden for boligarkitektur og almenområdet. Med opkøbet tager vi et vigtigt skridt i vores strategi om at styrke vores position inden for denne del af markedet. Sammen kan vi udføre spændende opgaver, vi ikke er gået efter tidligere’ afslutter Rasmus Klausen.

De tre tidligere partnere fortsætter i tnt arkitekter. Jakob Brandt-Nielsen og Jørgen Jørgensen som ledende medarbejdere og Martin Beck som direktør med ansvar for salg og daglig ledelse af tegnestuen og de 36 medarbejdere. Rasmus Klausen, administrerende direktør i H+ARKITEKTER, indtræder samtidig som administrerende direktør i tnt arkitekter.

’Med opkøbet konsoliderer vi os og står stærkere på markedet’, siger Martin Beck, direktør i tnt arkitekter. ’Med de synergier vi kan opnå sammen med H+ARKITEKTER, har vi mulighed for at udfolde vores fulde potentiale over de kommende år og tilbyde vores kunder flere kompetencer og dermed endnu flere muligheder. Vi styrker bygherrerelationerne i begge lejre, og med et bredere netværk og en større kundeflade kan vi sammen åbne nye døre. Vi får et bredere fundament at stå på.’ afslutter Martin Beck.
 
De omstruktureringer der vil være i forbindelse med opkøbet, vil ikke influere på relationen til hverken kunder eller samarbejdspartnere. Det handler fortsat om at sikre levering til tiden og levere resultater på højeste faglige niveau.

Politiken Byrum

Licitationen