Bliv en del af H+

Har du lyst til at være en del af et team, der bygger på faglig stolthed og et stærkt kollegaskab?

Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kollegaer, som med gå-på-mod matcher vores virksomhed. Tag et kig på de spændende karrieremuligheder, der lige nu er åbne.

Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@hplus.dk

Hos H+ bliver du en del af et arbejdsmiljø med plads til diversitet, udvikling, læring, høj faglighed og humor; hvor tiltag som fredagsbar, løb, studieture, strikkeklubber og motorcykelræs er med til at sikre en stærk fællesskabsfølelse og en levende hverdag.

Vi er  +100 medarbejdere med forskellige fagligheder som arkitekter, bygningskonstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer, indretningsarkitekter.

Fra vores afdelinger i København, Nakskov, Odense, Aarhus og Rønne varetager vi projekter på tværs af landet. Vi leverer arkitektonisk og byggefaglig rådgivning, hvor bredden af segmenter og projekter giver dig mulighed for en alsidig karriere i tæt samarbejde med specialiserede kollegaer. Løbende kompetenceudvikling og målrettet efteruddannelse er en integreret del af vores pakke.

Vi varetager varierende opgavetyper i et veletableret team, hvor høj faglighed, sparring og kvalitet er i centrum, alt imens humor, teamspirit og sammenhold er en del af hverdagen – også når vi har allermest travlt.

IKT-leder

Vil du med på en digital udviklingsrejse?

Det digitale byggeri danner grundlag for samarbejdet på tværs af fagdiscipliner på langt de fleste af vores projekter. Det kræver et erfarent, rutineret team af IKT-specialister. Vi ønsker at forstærke vores kompetencer inden for det digitale samarbejde med endnu flere dedikerede kollegaer.

Som ansvarlig IKT-leder vil du stå i spidsen af IKT-ledelsen med mulighed for at bringe dine erfaringer inden for IKT i spil på mangeartede projekter. Samtidig vil du løbende være med til at udvikle og implementere vores interne IKT-processer og -standarder.

Sagsarkitekt

Kast din faglighed og passion på udfordrende byggetekniske projekter som sagsarkitekt med rig mulighed for karriereudvikling.

Vi søger en sagsarkitekt med 5-10 års erfaring til et etableret team, som hver dag arbejder på teknisk tunge forskningsbyggerier for at skabe optimale rammer for forskning, innovation, studiemiljøer og -faciliteter.

Byggeleder

Sæt fart på karrieren som byggeleder. Nu har du mulighed for at lande drømmejobbet som byggeleder i en udviklende stilling blandt nogle af branchens bedste læremestre.

Du kommer til at indgå i et hold af erfarne byggeledere med et bagland af forskellige kompetencer. Din hverdag vil være præget af et godt kollegialt miljø, sparring og høj faglighed, hvor vi hjælper, udfordrer og lærer af hinanden. Du får løbende selvstændigt ansvar på projekter, som matcher dine kompetencer og udvikling.

Senior byggeleder

Erfaren byggeleder søges til markante projekter.

Uanset om du er arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør, maskinmester eller maskiningeniør – her er en mulighed for en udviklende stilling blandt nogle af branchens bedste byggeledere!

Vi søger en selvstændig byggeleder, der har lyst til at tage styringen på spændende projekter, store som små.

Kreativ arkitekt

Form fremtidens arkitektur hos H+

Vi søger en kreativ, visionær person med passion og drivkraft til at tage vores virksomhed til nye højder.

Med dine +10 års erfaring får du rig mulighed for at sætte din faglighed og kompetencer i spil i både stor som lille skala på spændende og udfordrende projekter.