H+ vinder rammeaftale for DTU

Den fireårige aftale omfatter cirka 680.000 m2 forsknings- og undervisningsfaciliteter. 

– DTU er på alle måder en visionær bygherre med stærke værdier og en bæredygtig dagsorden. DTU sætter rammerne for banebrydende forskning, viden og innovation: Klima og miljø, kunstig intelligens, marsmissioner og life science, og uanede andre emner, der kaster nyt lys over tidens udfordringer! Dertil kommer en teknisk kompleksitet i byggeriet, som møder vores kompetencers bredde. Det er kort sagt meget motiverende at samarbejde med en bygherre, vi kan udfordre, men som også udfordrer os, siger Sammy Kiraz, teknisk direktør og partner i H+ARKITEKTER.

Universitetsområdet er en særlig disciplin, som H+ARKITEKTER gennem årene har specialiseret sig i, bl.a. som rammerådgiver for København Universitet – herunder på det laboratorie- og forskningstunge Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Derfor er teknisk tungt laboratoriebyggeri og renoverings- og vedligeholdelsesarbejde hjemmebane for H+ARKITEKTER.

–  Vi har løst et væld af spændende opgaver for Københavns Universitet og Bygningsstyrelsen, der ligesom DTU er en fremsynet og modig bygherre. Vi kan drage flere paralleller og trække på mange gode erfaringer herfra.
Vores ambition er at understøtte DTU´s mål om at være et førende teknisk universitet på eliteniveau med unikke forskningsfaciliteter, der tiltrækker og fastholder forskere og studerende fra Danmark og øvrige verden. Vi vil arbejde hårdt for at skabe de bedst mulige rammer for fremtidens forskere og studerende på DTU, siger Sammy Kiraz
.

Specialist i rammeaftaler 
Rammeaftaler udgør en væsentlig del af H+ARKITEKTER’s virke, og derfor har virksomheden opbygget en robust forretning, der kan håndtere rammeaftalernes kompleksitet og betingelser.

– Vi er nået en størrelse, hvor vi både har ressourcer, viden, erfaring og kapacitet til at løfte de mange spændende opgaver. Vi ved, at et godt samarbejde, smidige processer, høj faglighed, leverancesikkerhed og bygbare projekter inden for den aftalte tid, økonomi og kvalitet er afgørende parametre for at lykkes med en rammeaftale. Vi kan omsætte de mangeårige erfaringer til værdifulde løsninger, og det er årsagen til, at vi fortsætter de gode samarbejder med vores bygherrer, siger Rasmus Klausen, adm. direktør i H+ARKITEKTER.

Rammeaftalen omfatter i henhold til udbudsmaterialet totalrådgivning i opgaver inden for bl.a. avancerede laboratorier over indeklima og energieffektiv drift til space planning, arbejdsmiljøkoordinering, byggeledelse og idriftsætning.

Læs også nyheden i Licitationen her