Nyt navn. Nyt logo.
Nyt website.

tnt arkitekter har siden januar 2021 været et datterselskab af H+, og vi har sammen sat mange spændende tiltag i søen hen over året.

Vi er blandt andet flyttet sammen i nye fælles lokaler, og næste naturlige skridt er fælles hjemmeside, ny fælles visuel identitet og ikke mindst nyt navn.  

tnt arkitekter bliver fremover til H+TNT, ligesom H+ARKITEKTER bliver til det mere mundrette H+, og derved knytter vi TNT-brandet endnu tættere til H+ familien. 

En klassisk arkitektvirksomhed med stolte traditioner

H+TNT er grundlagt i 1947 af arkitekt Tage Nielsen, der siden 1938 har arbejdet for en række danske og internationale arkitekter – blandt andet på Le Corbusiers tegnestue i Paris – inden han vandt konkurrencen om en bebyggelsesplan for Bellahøj sammen med arkitekt Mogens Irming. Det er denne arv vi har bygget en traditionsrig virksomhed op på.

Kerneområderne er stadig de samme, med de almene boligselskaber som det primære – fra projektudvikling, nybyggeri, helhedsplaner og renovering til ombygning samt drift og vedligehold, fra ungdomsboliger til ældre/senior- og plejeboliger og bofællesskaber i bred forstand. H+TNT har gennem årene bygget mange gode og sunde nye boliger, både til nuværende og for fremtidige generationer.

Fremover kan du finde os på vores nye fælles kontor på Østerbro og på vores fælles hjemmeside www.hplus.dk, ligesom du vil kunne genkende os på vores nye logo, der er bygget op om de samme elementer.

Vi håber, I vil tage lige så godt imod vores nye navn og logo, som I altid har taget godt imod os på de projekter, vi arbejder sammen om.

Sammen er vi stærkere

Vi har samlet vores stærke arkitektfaglige kapacitet og øget de interne ressourcer med specialistviden – med det formål at levere værdiskabende rådgivning inden for flere segmenter og i alle byggeriets faser.

H+TNT’s kerneområde er stadig de almene boligselskaber – fra helhedsplaner, nybyggeri og renovering til ombygning samt drift og vedligehold, fra ungdomsboliger til ældre- og plejeboliger. Vi har forsat en ambition om at udvide vores aktiviteter indenfor erhvervsbyggeri, sundhed, leg og læring, og i den nye konstellation er vores faglige kompetencer blevet udvidet, så vi i endnu højere grad kan varetage denne brede palette af opgaver for vores kunder.