Vundet – Rammeaftale for Domea.dk

44 pct. af danskerne lever, ifølge Danmarks Statistik, ikke i en kernefamilie med mor, far og børn.

Familiestrukturerne i Danmark har været igennem radikale ændringer i de seneste årtier. Flere sammenbragte familier bor i mere end én bolig, flere lever som singler, og antallet af beboere i en bolig kan ændre sig fra uge til uge. De strukturelle forandringer, det danske boligmarked gennemgår, kalder således på nye boligformer.

Vi er derfor superglade for, at vores datterselskab tnt arkitekter a/s sammen med Dansk Boligbyg A/SOJ Rådgivende Ingeniører og Danhaus har vundet en landsdækkende rammeaftale i totalentreprise på nybyggeri for Domea.dk, som vi vil hjælpe med at skabe arkitektonisk stærke og funktionelle boliger i by og på land.

Det første projekt, der skal laves under rammeaftalen, kan blive et boligprojekt i hjertet af Carlsbergbyen. Byggeriet skal skabe rammer omkring en række fleksible, bæredygtige almene boliger til kernefamilier, enlige og sammenbragte familier. De funktionelle fællesskabsrum, der skaber mulighed for socialt samvær og en nem hverdag med en god forbindelse til de lokale fællesskaber og byfunktioner, får en væsentlig plads i projektet.

Domea.dk er en fremsynet bygherre, der ved, at hvis den blandende og aktive by skal lykkes, skal det almene tænkes med fra starten og ikke mindst, at arkitekturen skal understøtte mangfoldigheden i vores familieformer.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som teamet har haft de sidste fire år.