Almene boliger

H+ og H+TNT skal fremover bistå Boligkontoret Danmark med at skabe moderne, tidssvarende og fremtidssikrede boliger.

Inden sommerferien beseglede vi med et fast håndtryk og en underskrift vores nyvundne rammeaftaler med Boligkontoret Danmark vedrørende totalrådgivning ved renoverings- og nybyggeri i både Østdanmark og i Vestdanmark.

De almene boliger repræsenterer alt det bedste; Respekt for mennesker, bæredygtige løsninger, demokratiske fællesskaber, sociale prioriteringer, strategiske samarbejder og meget mere. Det er ikke uden grund, at vi er glade for at få muligheden for at være med til opføre og renovere endnu flere boliger af høj arkitektonisk kvalitet – hvor mennesker trives.

Vi har en ambition om at bistå Boligkontoret Danmark med at skabe boligområder, der i højere grad formgives, så arkitekturen imødekommer klimaudfordringer, nye familieformer og tilflytning til byerne. Hvor traditioner, fornyelse og forandring skal gå op i en højere enhed med alle de mennesker, der bor og lever der.

Vi glæder os til at samarbejde med den nye styrkede organisation med Lars Lehmann i spidsen, som overtager efter Michale Demsitz, som i mange år har lagt en stor indsats i Boligkontoret Danmark.

Holdet består i Østdanmark af Konsortiet H+ og H+TNT i samarbejde med DEM A/S, AFRY, Thing Brandt Landskab samt Kullegaard og i Vestdanmark Konsortiet P+P arkitekter, H+ og H+TNT i samarbejde med NIRAS, DEM A/S samt Terra Nova Landskabsarkitekter.