Fejring af Renoverprisen 2022

R som i Rigtig festlig tirsdag. Hele teamet bag transformationen af Erhvervsarkivet var i går samlet for første gang efter aflevering af bygningen til Domstolsstyrelsen for at fejre Renoverprisen 2022. 

Erhvervsarkivets smukke lokaler dannede de perfekte rammer om en festlig aften, hvor både bygherre, lejer, brugere, rådgivere, hovedentreprenør og underrådgiverne var samlet i til middag og bobler.

Den over 100 år gamle bygning, der nu huser Retten i Aarhus – Erhvervsarkivet, har gennemgået en omfattende, men nænsom transformering og renovering med respekt for bygningens historie og sjæl. Opgaven blev løst med stor faglig stolthed hos alle involverede parter – i et tæt samarbejde.

Og netop dét blev fremhævet i aftenens tale af Jesper Wegener, partner i H+, som var totalrådgiver på projektet. Jesper sammenlignede statuettens mange lag i forskellige materialer med de forskellige fagligheder, der er nødt til at kunne arbejde godt sammen, hvis en bygning skal blive til. En præmis for at løbe med sejren for Renoverprisen.

Team Bygningsstyrelsen, Retten i Aarhus, Domstolsstyrelsen, kunstduoen Benandsebastian, Enemærke & Petersen a/s, Tækker og Rønnow Arkitekter.