Udskiftning af 616 stolesæder på Panum Instituttet

Farve, tekstur og trivsel

Vi har gennem flere år etableret studiemiljøer på Panum Instituttet med det mål at give de studerende på Københavns Universitet optimale rammer for undervisning og forskning.

Vi har netop udskiftet 516 stolesæder i fire auditorier med nyt betræk fra Kvadrat i 100 % uld i højeste kvalitet. Udover at øge komforten har betrækket et udtryk, der går godt i spænd med den arkitektoniske vision for Panum, herunder farver.

H+ har tidligere udarbejdet en designmanual baseret på de originale design- og materialevalg samt nye designløsninger. Manualen sikrer, at der er en rød tråd i tilgangen til den oprindelige arkitektur ved løsning af fremtidige ombygninger og indretning i det oprindelige Panum. Stolesæderne spiller sammen med – og forstærker – Panums karakteristiske 70’er design og arkitektur. De valgte materialer får Panums oprindelige farve- og materialeholdning til at fremstå nutidigt.

Indretning matcher KU’s bæredygtighedsambition

Ombetrækningen bidrager også til Københavns Universitets ambition om at bruge bæredygtige, sunde materialer i indretningen. Betrækket er i højeste kvalitet med en høj holdbarhed, hvilket øger levetiden og samtidigt holder driftsomkostningerne nede.

H+ har løst opgaven som en del af en rammeaftale for Københavns Kommune.