Bliv en del af H+

Har du lyst til at være en del af et team, der bygger på faglig stolthed og et stærkt kollegaskab?

Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kollegaer, som med gå-på-mod matcher vores virksomhed. Tag et kig på de spændende karrieremuligheder, der lige nu er åbne.

Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning her.

Hos H+ bliver du en del af et arbejdsmiljø med plads til diversitet, udvikling, læring, høj faglighed og humor; hvor tiltag som fredagsbar, faglige indslag, løb, studieture, strikkeklubber og motorcykelræs er med til at sikre en stærk fællesskabsfølelse og en dynamisk hverdag.

Vi er +100 medarbejdere med forskellige fagligheder som arkitekter, konstruktører, tekniske designere, ingeniører, byggeøkonomer, indretningsarkitekter.

Fra vores afdelinger i København, Nakskov, Odense, Aarhus og Rønne varetager vi projekter på tværs af landet. Vi leverer arkitektonisk og byggefaglig rådgivning, hvor bredden af segmenter og projekter giver dig mulighed for en alsidig karriere i tæt samarbejde med specialiserede kollegaer.

Humor, teamspirit og sammenhold er en del af hverdagen – også når vi har allermest travlt.

H+ er i øjeblikket engageret i flere spændende projekter og samarbejder.  Vi søger derfor en Tilbudsskriver og en PQ- og Tilbudskoordinator, der der ønsker at være med til at forme fremtiden hos H+ som en del af akkvisitionsteamet.

Vil du med på en digital udviklingsrejse?

Det digitale byggeri danner grundlag for samarbejdet på tværs af fagdiscipliner på langt de fleste af vores projekter. Det kræver et erfarent, rutineret team af IKT-specialister. Vi ønsker at forstærke vores kompetencer inden for det digitale samarbejde med endnu flere dedikerede kollegaer.

Som ansvarlig IKT-leder vil du stå i spidsen af IKT-ledelsen med mulighed for at bringe dine erfaringer inden for IKT i spil på mangeartede projekter. Samtidig vil du løbende være med til at udvikle og implementere vores interne IKT-processer og -standarder.

Kast din faglighed og passion på udfordrende byggetekniske projekter som sagsarkitekt med rig mulighed for karriereudvikling.

Vi søger en sagsarkitekt med 5-10 års erfaring til et etableret team, som hver dag arbejder på teknisk tunge forskningsbyggerier for at skabe optimale rammer for forskning, innovation, studiemiljøer og -faciliteter.

Er du klar til at høste dine første, professionelle erfaringer med byggeteknik og arkitektur i et sjovt og ofte hektisk arbejdsmiljø? Hos H+ får du et godt fagligt fundament for din videre karriere med en lærerig praktikplads i efteråret 2024.

Vi er på udkig efter talentfulde konstruktørpraktikanter som har mod og lyst til at få fingrene i spændende projekter i et tæt samspil med erfarne konstruktører og arkitekter på vores tegnestuer i København, Odense og i Nakskov.

Første skridt på karrierestigen

Hos H+ bliver du klædt på til en bedre forståelse af branchen i din videre karriere. Du vil indgå i teams i samarbejde med erfarne arkitekter, ingeniører og konstruktører.

Løbende evaluering med tildelt vejleder

I sparring med din tildelte vejleder har du mulighed for at præge valget af opgaver – ligesom I løbende evaluerer og sikrer, at dine forventninger til praktikforløbet indfries.

Vi tager din læring seriøst og har til gengæld en forventning om, at du har gode samarbejdsevner og har mod på at byde ind med din viden og ideer.

“Jeg fik indfriet min forventning om at få lov til at beskæftige mig med en bred vifte af kompetencer, som en uddannet konstruktør beskæftiger sig med til hverdag.”

// Nicolai Friis, bygningskonstruktør hos H+
tidligere praktikant og studentermedhjælper